Celojumu agentura "Apkart pasaulei"

Ceļojumu aģentūra "Apkārt pasaulei"

 

Vīzas uz Krieviju

Daudzreizējā vīza (uz 1 gadu - komercvīza)- paredzēta biežai braukšanai, ar uzturēšanos Krievijā līdz 180 dienām.

Pirmreizējā  (ja iepriekš nav bijusi)

Atkārtotā uz iepriekšējās vīzas pamata, kura ir ne vecāka par vienu kalendāro gadu - izgatavošanas laiks 11.darba dienas

Nepieciešamie dokumenti:
  • LR pilsoņa derīga pase
  • Apdrošināšana uz visu vīzas darbības periodu
  • 1 krāsaina fotogrāfija 3,4 x 4,5 uz balta fona, ne vecāka par 3 mēnešiem

Tūrisma vīza  ( LR pilsoņiem )

Paredzēta vienu reizi iebraukt Krievijā, ar uzturēšanos līdz 30.kalend. dienām

Nepieciešamie dokumenti:

  • LR pilsoņa derīga pase
  • Apdrošināšana uz visu vīzas darbības periodu
  • 1 krāsaina fotogrāfija 3,4 x 4,5 uz balta fona, ne vecāka par 3 mēnešiem

Vīzu korekcija

Nepieciešamie dokumenti:

  • Apdrošināšanas kopija
  • 1 krāsaina fotogrāfija 3,4 x 4,5 uz balta fona, ne vecāka par 3 mēnešiem
  • Iepriekšējās vīzas kopija
  • Jāunā pase un pase ar derīgu vīzu

Vīzas uz Baltkrieviju 

 Tūrisma (viesu) vīza (LR pilsoņiem)

Paredzēta vienu reizi iebraukt Baltkrievijā, ar uzturēšanos līdz 30.kalend. dienām.

Nepieciešamie dokumenti:

  • LR pilsoņa derīga pase
  • Apdrošināšana uz visu vīzas darbības periodu
  • Krāsaina fotogrāfija 3,4 x 4,5 uz balta fona, ne vecāka par 3 mēnešiem
  • Uzturēšanās adrese Baltkrievijā un radniecība ar šo personu
Personām, kuras dzimušas pēc 1991.g. 11.novembra vēl jāiesniedz:
    - dzimšanas apliecības oriģināls;
    - abu vecāku pasu kopijas. 

Tranzītvīzas caur  Baltkrieviju

Vienreizēja:

  • Nepieciešama mašīnas tehniskās pases kopija vai biļešu kopija

Divreizējais tranzīts:

  • Paredzēts 2 reizes šķērsot Baltkrievijas robežu, katrā reizē ar maksimālo uzturēšanos Baltkrievijā līdz 48.stundām

Daudzreizējā tranzīta:

  • Paredzēta biežai robežas šķersošanai. Vīza tiek izsniegta uz Krievijas
  • Spēkā esošās komercvīzas pamata.
  • Bērnu vīza (līdz  6.g.vecumam)
  • Cenām ir informatīvs raksturs, cena mainās atkarībā no valūtas kursa 

Nepieciešamie dokumenti:

  • LR pilsoņa derīga pase
  • Apdrošināšana uz visu vīzas darbības periodu
  • 1 krāsaina fotogrāfija 3,4 x 4,5 uz balta fona, ne vecāka par 3 mēnešiem !

Cenas Jums patiks!

  • Sīkāka informācija pa telefonu: 64321137,  mob.26384535
  • Vai ierodoties mūsu birojā: Alūksnē,  Dārza ielā 5 (2.stāvā)
  •  GULBENĒ - Ozolu ielā 3a,  J.Podnieka foto servisa centrā.